An Van Hoecke

An Van Hoecke

In 2019 kreeg ik van de dokter te horen: “meer bewegen, je lichaam en geest ontspannen”. Alleen zag ik dit niet zitten. Tot ik op facebook Gent Running Team tegenkwam. Na één seizoen werd ik al coach en amuseerde me te pletter! Echt een leuke bende, gezellige babbel, sociaal contact. Heb me nog nooit zo goed gevoeld! Welkom bij de TERTERS, neem een proefles en je kan ons al niet meer missen.

 

 

Tert mee met An

Het voorbije seizoen werden we getrakteerd op supermooie looproutes, leuke en originele activiteiten, een warme sfeer (en dito chocomelk), piekfijne organisatie en veel humor. Bedankt aan alle coaches voor jullie inzet!

Marthe LemmensLoper

Samen lopen, samen opbouwen, elkaar motiveren... Daar draait het om!

Karen Van Audenhaegetrainer

Bedankt voor de reeds vele leuke toffe momenten, uitdagingen, initiatieven, vriendschap, films, pintjes, thema loopjes, jullie zijn een top team!

Veerle Van de GevelLoper

Een meer dan dikke merci aan Alain Bruylandt, Boudewijn Van Autreve en Thomas Keirse voor jullie grenzeloze inzet, enthousiasme en af en toe pure verwennerij (Appelsientjes, snoep en zelfs bloemen) waardoor elke training opnieuw een feestje is. Bedankt ook aan de andere coaches, en zeker ook aan Sami Bouzeyene en Rut Buelens dankzij wie ik al zover geraakt ben. Much appreciated!

Lore VandorpeLoper

facebook
twitter
instagram