Christof De Schaepmeester


Christof De Schaepmeester

Sporten doe ik reeds mijn hele leven en al was lopen vroeger nooit echt mijn ding, sinds ik via een vriend trailrunning ondekte is deze sport uitgegroeid tot mijn grote passie. Ultra afstanden afleggen in onherbergzaam terrein, jezelf, de natuur en de elementen overwinnen na een eindeloze strijd. Het finishen van een uitdagende ultra trail schenkt me een enorme voldoening en geeft me het vertrouwen en de mentale kracht om door te zetten op zowel professioneel, privé als sportief vlak. Naast de trails kan je me ook al eens op de fiets, in het zwembad of aan de start van een triathlon aantreffen. Bij Gent Running Team ontdekte ik een geweldige “hardloop community”. Verhalen en ervaringen delen met andere lopers is voor mij een eindeloze inspiratie bron voor nieuwe uitdagingen.

Loop mee met Christof

Vroeger liep ik eerder sporadisch, meestal alleen en vaak veel te snel. Ondertussen heb ik geleerd dat regelmatig trainen met een afwisseling van trage lange duurlopen en intervaltrainingen veel meer effect heeft voor het opbouwen van mijn conditie

Jeroen Van Goeyloper

Lopen in groep is fijn, je leert nieuwe mensen kennen, je motiveert elkaar...
Kortom de ideale work-out!

Nele Maenhautloper

Het voorbije seizoen werden we getrakteerd op supermooie looproutes, leuke en originele activiteiten, een warme sfeer (en dito chocomelk), piekfijne organisatie en veel humor. Bedankt aan alle coaches voor jullie inzet!

Marthe LemmensLoper

Een meer dan dikke merci aan Alain Bruylandt, Boudewijn Van Autreve en Thomas Keirse voor jullie grenzeloze inzet, enthousiasme en af en toe pure verwennerij (Appelsientjes, snoep en zelfs bloemen) waardoor elke training opnieuw een feestje is. Bedankt ook aan de andere coaches, en zeker ook aan Sami Bouzeyene en Rut Buelens dankzij wie ik al zover geraakt ben. Much appreciated!

Lore VandorpeLoper
facebook
twitter
instagram