Christof De Schaepmeester


Christof De Schaepmeester

Sporten doe ik reeds mijn hele leven en al was lopen vroeger nooit echt mijn ding, sinds ik via een vriend trailrunning ondekte is deze sport uitgegroeid tot mijn grote passie. Ultra afstanden afleggen in onherbergzaam terrein, jezelf, de natuur en de elementen overwinnen na een eindeloze strijd. Het finishen van een uitdagende ultra trail schenkt me een enorme voldoening en geeft me het vertrouwen en de mentale kracht om door te zetten op zowel professioneel, privé als sportief vlak. Naast de trails kan je me ook al eens op de fiets, in het zwembad of aan de start van een triathlon aantreffen. Bij Gent Running Team ontdekte ik een geweldige “hardloop community”. Verhalen en ervaringen delen met andere lopers is voor mij een eindeloze inspiratie bron voor nieuwe uitdagingen.

Loop mee met Christof

Lopen in groep is fijn, je leert nieuwe mensen kennen, je motiveert elkaar...
Kortom de ideale work-out!

Nele Maenhautloper

Bedankt voor de reeds vele leuke toffe momenten, uitdagingen, initiatieven, vriendschap, films, pintjes, thema loopjes, jullie zijn een top team!

Veerle Van de GevelLoper

Het voorbije seizoen werden we getrakteerd op supermooie looproutes, leuke en originele activiteiten, een warme sfeer (en dito chocomelk), piekfijne organisatie en veel humor. Bedankt aan alle coaches voor jullie inzet!

Marthe LemmensLoper

Alle trainers van team 1. Supermerci! En die 5k lopen we binnenkort zingend, fluitend en huppelend.

Dirk MoonsLoper
facebook
twitter
instagram