Karen Van Audenhaege


Karen Van Audenhaege

Lopen is vrijheid. Het gevoel dat je voeten je eender waar naartoe kunnen brengen en dat je verder niets nodig hebt, dat maakt mij gelukkig. Ik loop al sinds ik kind ben, maar de langere afstanden (15 tot 30 km) zijn pas vanaf 2012 gekomen, initieel als voorbereiding op een trektocht die ik gepland had in de zomer, maar al snel werd het lopen van langere afstanden een doel op zich.
Sinds 2016 geef ik ook trainingen. Ik geniet er evenveel van om beginnende lopers te coachen als de meer gevorderde lopers. Het geeft altijd enorm veel voldoening om de evolutie te zien tussen de start en het einde van het seizoen.

 

 

Loop mee met Karen

Waar zou ik staan zonder de GRT coaches??? Nergens!
Geen ‘kermis koersen’, halve marathons, hele marathons en recent ook trails.
De GRT coaches helpen mij door mijn midlifecrisis

Alain VersluysLoper

Samen lopen, samen opbouwen, elkaar motiveren... Daar draait het om!

Karen Van Audenhaegetrainer

Een meer dan dikke merci aan Alain Bruylandt, Boudewijn Van Autreve en Thomas Keirse voor jullie grenzeloze inzet, enthousiasme en af en toe pure verwennerij (Appelsientjes, snoep en zelfs bloemen) waardoor elke training opnieuw een feestje is. Bedankt ook aan de andere coaches, en zeker ook aan Sami Bouzeyene en Rut Buelens dankzij wie ik al zover geraakt ben. Much appreciated!

Lore VandorpeLoper

Vroeger liep ik eerder sporadisch, meestal alleen en vaak veel te snel. Ondertussen heb ik geleerd dat regelmatig trainen met een afwisseling van trage lange duurlopen en intervaltrainingen veel meer effect heeft voor het opbouwen van mijn conditie

Jeroen Van Goeyloper
facebook
twitter
instagram