Karen Van Audenhaege


Karen Van Audenhaege

Lopen is vrijheid. Het gevoel dat je voeten je eender waar naartoe kunnen brengen en dat je verder niets nodig hebt, dat maakt mij gelukkig. Ik loop al sinds ik kind ben, maar de langere afstanden (15 tot 30 km) zijn pas vanaf 2012 gekomen, initieel als voorbereiding op een trektocht die ik gepland had in de zomer, maar al snel werd het lopen van langere afstanden een doel op zich.
Sinds 2016 geef ik ook trainingen. Ik geniet er evenveel van om beginnende lopers te coachen als de meer gevorderde lopers. Het geeft altijd enorm veel voldoening om de evolutie te zien tussen de start en het einde van het seizoen.

 

 

Loop mee met Karen
Karen Van Audenhaege

Bedankt voor de reeds vele leuke toffe momenten, uitdagingen, initiatieven, vriendschap, films, pintjes, thema loopjes, jullie zijn een top team!

Veerle Van de GevelLoper

Het voorbije seizoen werden we getrakteerd op supermooie looproutes, leuke en originele activiteiten, een warme sfeer (en dito chocomelk), piekfijne organisatie en veel humor. Bedankt aan alle coaches voor jullie inzet!

Marthe LemmensLoper

Vroeger liep ik eerder sporadisch, meestal alleen en vaak veel te snel. Ondertussen heb ik geleerd dat regelmatig trainen met een afwisseling van trage lange duurlopen en intervaltrainingen veel meer effect heeft voor het opbouwen van mijn conditie

Jeroen Van Goeyloper

Lopen in groep is fijn, je leert nieuwe mensen kennen, je motiveert elkaar...
Kortom de ideale work-out!

Nele Maenhautloper
facebook
twitter
instagram