Karen Van Audenhaege


Karen Van Audenhaege

Lopen is vrijheid. Het gevoel dat je voeten je eender waar naartoe kunnen brengen en dat je verder niets nodig hebt, dat maakt mij gelukkig. Ik loop al sinds ik kind ben, maar de langere afstanden (15 tot 30 km) zijn pas vanaf 2012 gekomen, initieel als voorbereiding op een trektocht die ik gepland had in de zomer, maar al snel werd het lopen van langere afstanden een doel op zich.
Sinds 2016 geef ik ook trainingen. Ik geniet er evenveel van om beginnende lopers te coachen als de meer gevorderde lopers. Het geeft altijd enorm veel voldoening om de evolutie te zien tussen de start en het einde van het seizoen.

 

 

Loop mee met Karen

Samen lopen, samen opbouwen, elkaar motiveren... Daar draait het om!

Karen Van Audenhaegetrainer

Het voorbije seizoen werden we getrakteerd op supermooie looproutes, leuke en originele activiteiten, een warme sfeer (en dito chocomelk), piekfijne organisatie en veel humor. Bedankt aan alle coaches voor jullie inzet!

Marthe LemmensLoper

De lastigste meters bij het lopen zijn die van je zetel naar de voordeur.

Anoniem

Een meer dan dikke merci aan Alain Bruylandt, Boudewijn Van Autreve en Thomas Keirse voor jullie grenzeloze inzet, enthousiasme en af en toe pure verwennerij (Appelsientjes, snoep en zelfs bloemen) waardoor elke training opnieuw een feestje is. Bedankt ook aan de andere coaches, en zeker ook aan Sami Bouzeyene en Rut Buelens dankzij wie ik al zover geraakt ben. Much appreciated!

Lore VandorpeLoper
facebook
twitter
instagram