Kenneth Strobbe


Kenneth Strobbe

Ik ben begonnen met lopen om mijn fysiek weer op pijl te brengen en nieuwe mensen te ontmoeten, waarmee ik nu met een aantal “close” ben geworden (leve een loopclub 😉 ). Ik had nooit gedacht dat ik lopen zo leuk ging vinden en het is nu ook ontspanning geworden en een manier om mijn gedachten terug op 1 lijn te brengen of alles op een andere manier te gaan bekijken. Ik ben een goed luisterend oor en zal steeds mijn best doen om de volledige groep over de eindstreep te brengen.

 

 

Loop mee met Kenneth
Kenneth Strobbe

Bedankt voor de reeds vele leuke toffe momenten, uitdagingen, initiatieven, vriendschap, films, pintjes, thema loopjes, jullie zijn een top team!

Veerle Van de GevelLoper

De lastigste meters bij het lopen zijn die van je zetel naar de voordeur.

Anoniem

Waar zou ik staan zonder de GRT coaches??? Nergens!
Geen ‘kermis koersen’, halve marathons, hele marathons en recent ook trails.
De GRT coaches helpen mij door mijn midlifecrisis

Alain VersluysLoper

Een meer dan dikke merci aan Alain Bruylandt, Boudewijn Van Autreve en Thomas Keirse voor jullie grenzeloze inzet, enthousiasme en af en toe pure verwennerij (Appelsientjes, snoep en zelfs bloemen) waardoor elke training opnieuw een feestje is. Bedankt ook aan de andere coaches, en zeker ook aan Sami Bouzeyene en Rut Buelens dankzij wie ik al zover geraakt ben. Much appreciated!

Lore VandorpeLoper
facebook
twitter
instagram