Thomas Keirse


Thomas Keirse

Lopen is er voor het leven. Ideaal in combinatie met plezier, ontspanning, natuur en reizen. Na tien jaar lang voornamelijk op mijn eentje gelopen te hebben, trad ik in de zomer van 2015 voor het eerst tot een loopclub toe. Het voornemen om er mijn eerste marathon te leren lopen, werd al snel een levensles. Door trager en regelmatiger, en met meer plezier en ontspanning te lopen, verliep de race beter dan verwacht. Coachen werd een manier om iets terug te doen voor het team dat mij en vele andere lopers zo goed en enthousiast begeleid heeft. Vandaag begeleid ik mijn groepen zo veel mogelijk voor een leuk loopje langs rustige routes en groene gebieden, en maak ik al eens een grapje.

 

 

Loop mee met Thomas

Dikke knuffel aan alle coaches, omdat we elke keer opnieuw op jullie kunnen rekenen. En de vriendschappen die eruit zijn ontstaan zijn hartverwarmend.

Myriam HosteLoper

Alle trainers van team 1. Supermerci! En die 5k lopen we binnenkort zingend, fluitend en huppelend.

Dirk MoonsLoper

Het voorbije seizoen werden we getrakteerd op supermooie looproutes, leuke en originele activiteiten, een warme sfeer (en dito chocomelk), piekfijne organisatie en veel humor. Bedankt aan alle coaches voor jullie inzet!

Marthe LemmensLoper

Zonder de coaches van Gent Running Team had ik er al lang de brui aan gegeven. Dus dikke, dikke merci.

Ann SchachtLoper
facebook
twitter
instagram