Xavier Lisabeth


Xavier Lisabeth

In 2012 zelf beginnen lopen en na de stadsloop, midzomernachtrun en vooral de halve marathon in Keulen besloten om hiervan toch mijn nieuwe sport te maken. Voordien probeerde ik iets te doen wat geleek op voetballen. In 2013 ben ik de uitdaging aangegaan om een marathon te lopen. Om die “super bovenmenselijke prestatie” neer te zetten ben ik hulp gaan zoeken in een loopclub. Ik kwam bij de enthousiaste groep van gentloopt terecht waar ik het lopen met vallen en opstaan (letterlijk) echt leren appreciëren heb. Ondertussen leerde ik ook dat er zoiets bestond als trailen en nog langere afstanden dan de marathon. Uiteindelijk ben ik ook gezwicht voor deze disciplines en sindsdien vind je mij bijna ieder weekend aan de start van zulk evenement.
Sinds 2017 probeer ik mijn opgebouwde kennis en vooral eigen ervaring door te geven aan lopers die een voorkeur hebben voor het langere en/of snellere werk. Maar uiteraard is iedereen welkom met vragen.

 

 

Loop mee met Xavier

Dikke knuffel aan alle coaches, omdat we elke keer opnieuw op jullie kunnen rekenen. En de vriendschappen die eruit zijn ontstaan zijn hartverwarmend.

Myriam HosteLoper

Vroeger liep ik eerder sporadisch, meestal alleen en vaak veel te snel. Ondertussen heb ik geleerd dat regelmatig trainen met een afwisseling van trage lange duurlopen en intervaltrainingen veel meer effect heeft voor het opbouwen van mijn conditie

Jeroen Van Goeyloper

Bedankt voor de reeds vele leuke toffe momenten, uitdagingen, initiatieven, vriendschap, films, pintjes, thema loopjes, jullie zijn een top team!

Veerle Van de GevelLoper

De lastigste meters bij het lopen zijn die van je zetel naar de voordeur.

Anoniem
facebook
twitter
instagram