Xavier Lisabeth


Xavier Lisabeth

In 2012 zelf beginnen lopen en na de stadsloop, midzomernachtrun en vooral de halve marathon in Keulen besloten om hiervan toch mijn nieuwe sport te maken. Voordien probeerde ik iets te doen wat geleek op voetballen. In 2013 ben ik de uitdaging aangegaan om een marathon te lopen. Om die “super bovenmenselijke prestatie” neer te zetten ben ik hulp gaan zoeken in een loopclub. Ik kwam bij de enthousiaste groep van gentloopt terecht waar ik het lopen met vallen en opstaan (letterlijk) echt leren appreciëren heb. Ondertussen leerde ik ook dat er zoiets bestond als trailen en nog langere afstanden dan de marathon. Uiteindelijk ben ik ook gezwicht voor deze disciplines en sindsdien vind je mij bijna ieder weekend aan de start van zulk evenement.
Sinds 2017 probeer ik mijn opgebouwde kennis en vooral eigen ervaring door te geven aan lopers die een voorkeur hebben voor het langere en/of snellere werk. Maar uiteraard is iedereen welkom met vragen.

 

 

Loop mee met Xavier

Waar zou ik staan zonder de GRT coaches??? Nergens!
Geen ‘kermis koersen’, halve marathons, hele marathons en recent ook trails.
De GRT coaches helpen mij door mijn midlifecrisis

Alain VersluysLoper

Alle trainers van team 1. Supermerci! En die 5k lopen we binnenkort zingend, fluitend en huppelend.

Dirk MoonsLoper

Het voorbije seizoen werden we getrakteerd op supermooie looproutes, leuke en originele activiteiten, een warme sfeer (en dito chocomelk), piekfijne organisatie en veel humor. Bedankt aan alle coaches voor jullie inzet!

Marthe LemmensLoper

Zonder de coaches van Gent Running Team had ik er al lang de brui aan gegeven. Dus dikke, dikke merci.

Ann SchachtLoper
facebook
twitter
instagram