Xavier Lisabeth


Xavier Lisabeth

In 2012 zelf beginnen lopen en na de stadsloop, midzomernachtrun en vooral de halve marathon in Keulen besloten om hiervan toch mijn nieuwe sport te maken. Voordien probeerde ik iets te doen wat geleek op voetballen. In 2013 ben ik de uitdaging aangegaan om een marathon te lopen. Om die “super bovenmenselijke prestatie” neer te zetten ben ik hulp gaan zoeken in een loopclub. Ik kwam bij de enthousiaste groep van gentloopt terecht waar ik het lopen met vallen en opstaan (letterlijk) echt leren appreciëren heb. Ondertussen leerde ik ook dat er zoiets bestond als trailen en nog langere afstanden dan de marathon. Uiteindelijk ben ik ook gezwicht voor deze disciplines en sindsdien vind je mij bijna ieder weekend aan de start van zulk evenement.
Sinds 2017 probeer ik mijn opgebouwde kennis en vooral eigen ervaring door te geven aan lopers die een voorkeur hebben voor het langere en/of snellere werk. Maar uiteraard is iedereen welkom met vragen.

 

 

Loop mee met Xavier

De lastigste meters bij het lopen zijn die van je zetel naar de voordeur.

Anoniem

Een meer dan dikke merci aan Alain Bruylandt, Boudewijn Van Autreve en Thomas Keirse voor jullie grenzeloze inzet, enthousiasme en af en toe pure verwennerij (Appelsientjes, snoep en zelfs bloemen) waardoor elke training opnieuw een feestje is. Bedankt ook aan de andere coaches, en zeker ook aan Sami Bouzeyene en Rut Buelens dankzij wie ik al zover geraakt ben. Much appreciated!

Lore VandorpeLoper

Dikke knuffel aan alle coaches, omdat we elke keer opnieuw op jullie kunnen rekenen. En de vriendschappen die eruit zijn ontstaan zijn hartverwarmend.

Myriam HosteLoper

Zonder de coaches van Gent Running Team had ik er al lang de brui aan gegeven. Dus dikke, dikke merci.

Ann SchachtLoper
facebook
twitter
instagram