Dirk Moons


Dirk Moons

In oktober 2017 had ik me bij een loopclubje in Gent ingeschreven voor een start2run. Dat loopclubje bleek een heuse loopclub met meer dan 300 actieve lopers die wekelijks 3 keer lopen, een club met een goede omkadering en een club met veel leute. Omdat ik die 3 zaken belangrijk vind besliste ik begin 2019 coach te worden van team 2 – de groep die begint aan 5 kilometer en opbouwt naar 7,5. Het eerste coachseizoen viel reuze mee. Ik kreeg gedurende dit eerste seizoen opleiding van 2 ervaren rotten, Bart en Alain. Ik herinner me vooral de loopjes in de sneeuw, over een heel erg modderige paadje in de Assels en de loop na de zware storm, waardoor er heel wat geklauterd en gekropen diende te worden. Ik zorg ervoor dat iedereen steeds beter gaat lopen, dat verscheidene onderdelen van het lopen aan bod komen en dat de lopers van team 2 er telkens weer naar uitkijken om te komen lopen. Team 2 rulez!

 

Loop mee met Dirk

Het voorbije seizoen werden we getrakteerd op supermooie looproutes, leuke en originele activiteiten, een warme sfeer (en dito chocomelk), piekfijne organisatie en veel humor. Bedankt aan alle coaches voor jullie inzet!

Marthe LemmensLoper

Alle trainers van team 1. Supermerci! En die 5k lopen we binnenkort zingend, fluitend en huppelend.

Dirk MoonsLoper

Een meer dan dikke merci aan Alain Bruylandt, Boudewijn Van Autreve en Thomas Keirse voor jullie grenzeloze inzet, enthousiasme en af en toe pure verwennerij (Appelsientjes, snoep en zelfs bloemen) waardoor elke training opnieuw een feestje is. Bedankt ook aan de andere coaches, en zeker ook aan Sami Bouzeyene en Rut Buelens dankzij wie ik al zover geraakt ben. Much appreciated!

Lore VandorpeLoper

Vroeger liep ik eerder sporadisch, meestal alleen en vaak veel te snel. Ondertussen heb ik geleerd dat regelmatig trainen met een afwisseling van trage lange duurlopen en intervaltrainingen veel meer effect heeft voor het opbouwen van mijn conditie

Jeroen Van Goeyloper
facebook
twitter
instagram