Dirk Moons


Dirk Moons

In oktober 2017 had ik me bij een loopclubje in Gent ingeschreven voor een start2run. Dat loopclubje bleek een heuse loopclub met meer dan 300 actieve lopers die wekelijks 3 keer lopen, een club met een goede omkadering en een club met veel leute. Omdat ik die 3 zaken belangrijk vind besliste ik begin 2019 coach te worden van team 2 – de groep die begint aan 5 kilometer en opbouwt naar 7,5. Het eerste coachseizoen viel reuze mee. Ik kreeg gedurende dit eerste seizoen opleiding van 2 ervaren rotten, Bart en Alain. Ik herinner me vooral de loopjes in de sneeuw, over een heel erg modderige paadje in de Assels en de loop na de zware storm, waardoor er heel wat geklauterd en gekropen diende te worden. Ik zorg ervoor dat iedereen steeds beter gaat lopen, dat verscheidene onderdelen van het lopen aan bod komen en dat de lopers van team 2 er telkens weer naar uitkijken om te komen lopen. Team 2 rulez!

 

Loop mee met Dirk

Vroeger liep ik eerder sporadisch, meestal alleen en vaak veel te snel. Ondertussen heb ik geleerd dat regelmatig trainen met een afwisseling van trage lange duurlopen en intervaltrainingen veel meer effect heeft voor het opbouwen van mijn conditie

Jeroen Van Goeyloper

Dikke knuffel aan alle coaches, omdat we elke keer opnieuw op jullie kunnen rekenen. En de vriendschappen die eruit zijn ontstaan zijn hartverwarmend.

Myriam HosteLoper

Waar zou ik staan zonder de GRT coaches??? Nergens!
Geen ‘kermis koersen’, halve marathons, hele marathons en recent ook trails.
De GRT coaches helpen mij door mijn midlifecrisis

Alain VersluysLoper

Zonder de coaches van Gent Running Team had ik er al lang de brui aan gegeven. Dus dikke, dikke merci.

Ann SchachtLoper
facebook
twitter
instagram